НовиниСпортНа Черкащині преміювали активну молодь (ФОТО)

На Черкащині преміювали активну молодь (ФОТО)

-

- Advertisment -

Сімох представників молоді Черкащини відзначили обласною премією за особливі заслуги у розбудові молодіжної політики. Цьогоріч на здобуття премії подали 10 заявок. Кожен з кандидатів мав значні досягнення у 2018 році та є прикладом для інших. З-поміж відзначених нині – викладачі, студенти, волонтери, інформує прес-служба Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Цей конкурс – уже традиційний для Черкащини. Проводять його у межах обласної програми з розбудови молодіжної політики, зазначає начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Максим Зеленський. Кращих обирають комісійно. Втім зробити це, за його словами, складно, оскільки усі кандидати – цікаві: проектами, ініціативами, власним прикладом.

Серед нагороджених обласною премією:

1.Роман Надточій – керівник гуртка Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради. Протягом 2018 року Роман долучався до організації та проведення проектів "Андріївські вечорниці – 2018", "Цикл практичних семінарів для молоді в Черкаській області на 2018 рік", "Фестиваль тімбілдінгу SUMMER CHALLENGE-2018", Всеукраїнський семінар "Кращі практики волонтерства UA-2018".

2.Катерина Хребтак – студентка Східноєвропейського університету, член громадської організації "Фонд розвитку Шевченків край". Катерина є організатором та ко-тренером в міській "Школі волонтерів", організатором в першому міському молодіжному ХАБІ "Ризикова ХАТА", яка сприяє творчій самореалізації молоді міста, їх інтелектуальному, духовному і фізичному розвитку, підготовки до активної професійної та громадської діяльності. Вона вдало налагоджує партнерські стосунки, будує ефективну комунікацію, прикладом цього стало партнерство та реалізація спільних проектів з Білал Ямак, який є волонтером Корпусу Миру в Україні.

3. Катерина Чупіна – випускниця Уманського державного педагогічного університету ім. П. Тичини. Протягом останніх років була учасницею загальноміського проекту "Академія молодіжного лідера" та Всеукраїнського проекту "Молодь змінить Україну", у 2018 році обрана заступником голови молодіжної ради м. Умань.

4.Артем Верчик – член Золотоніської міської молодіжної громадської організації. активний волонтер у проведенні міських літніх таборів для дітей та молоді ("Громадська школа "Відповідальність. Активність. Молодість", "Майстерня Успіху"), які проходили влітку 2018 року за підтримки виконавчого комітету Золотоніської міської ради та спільно з волонтерами Корпусу Миру США;

5.Олег Кравченко – вчитель історії та правознавства Чигиринського навчально-виховного комплексу "Дошкільний навчальний заклад спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №2". Ініціатор створення шкільного музею народознавства "Українська світлиця". Член молодіжної організації "Молодь у сучасному світі". Керівник шкільного історико-туристсько-краєзнавчого гуртка "Скіф". Розробив туристичний маршрут для учнів по Чигиринщині.

6.Євген Литвин – керівник ВІА "Філософія серця"Канівського міського будинку культури. Ініціатор проведення фольклорної експедиції селами Канівщини по вивченню весільно-обрядової творчості. Активний учасник ГО "Благодійний Фонд "Тарасова земля", мета якої збереження та популяризація місць пов’язаних з перебуванням Великого Кобзаря на Канівщині.

7.Олександра Вільчик – учениця 10-го класу Тернівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Смілянської районної ради. Неодноразова переможниця районного та обласного етапів Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

Як повідомляв сайт vikka.ua, випускники черкаських шкіл відсвяткували свій день.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x