НовиниНа Черкащині правоохоронці вилучили понад 2 кілограми канабісу (ФОТО)

На Черкащині правоохоронці вилучили понад 2 кілограми канабісу (ФОТО)

-

- Advertisment -

Співробітниками Четвертого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності спільно з прокуратурою міста та слідчими Черкаського відділу поліції в рамках проведення загальнодержавної операції під умовною назвою "МАК" під час проведення санкціонованого обшуку в домоволодінні одного із місцевих жителів виявлено та вилучено 13 поліетиленових пакетів з вмістом речовини рослинного походження зеленого кольору, схожу на особливо небезпечний наркотичних засіб – канабіс вагою понад 2 кілограми та 65 кущів рослин конопель, які росли на присадибній ділянці та в подальшому знищені, повідомляють у ГУ НП у Черкаській області.

Вилучені з незаконного обігу заборонені речовини направлені до криміналістичного центру МВС з метою проведення експертизи.

Як повідомив начальник Четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності Роман Панасюк, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та 2 статті 310 (посів або вирощування снодійного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Наркоторговцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Як повідомляє сайт vikka.ua, чотирьох наркоторговців затримали на Черкащині.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан запрошують у Холодний Яр на “Дику гонку” – як це буде? 

18 травня у Холодному Яру відбудеться забіг з перешкодами "Дика Гонка". Усі зібрані кошти буде скеровано на потреби воїнів...

На Черкащині все ще можливі заморозки – Гідрометцентр 

Погоду у місті Черкаси та області формує Скандинавський циклон. Прохолодна температура ще затримається на території регіону, можливі заморозки. Пише...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x