НовиниЧеркащинаНа Черкащині працюють "серійники", котрі ночами обкрадають машини на...

На Черкащині працюють "серійники", котрі ночами обкрадають машини на заправках (ФОТО)

-

- Advertisment -

Вночі 1 вересня на одній з автозаправок на дорозі Київ-Одеса невідомі чоловіки пограбували автомобіль, в якому відпочивали люди. Про це повідомив сайт "Prefiks Blog" з посиланням на потерпілого Андрія Єгельницького.

Чоловік повідомив, що вони їхали в сторону Києва та зупинилися на одній із автозаправок поблизу селищі Шарін, Уманського району, щоб перепочити.

"Все начебто не погано: і люди є навколо, світло є, камери, все спокійно. Але нашу машину пограбували. Я відпочивав на задньому сидінні, моя мама − на пасажирському передньому. За секунду до події я відкрив очі і побачив у вікні величезні очі. Спросоння було важко зрозуміти, що відбувається, тим більше з дороги, і рівно через секунду двоє людей ліктями вибили скло нашого "Volkswagen Touareg" і "пірнули" за сумками. Сталося це дійство о 2:45 ночі", − розповів Андрій Єгельницький.

Фото: Андрій Єгельницький

Він повідомив, що встиг схопитися за сумку і намагався криком якось збити з пантелику нападника. Але він висмикнув потерпілого разом з сумкою з вікна, в слідстві чого той отримав травмування. А зловмисники викрали його особисті речі.

Фото: Андрій Єгельницький

"Зникли злодії зі своїм водієм на сріблястому "Ауді А6", приблизно 2008 року випуску, номери були АА 52 … далі не запам'ятали, а камери ще не дали. Швидше за все автівка − литовець, а номери "ліві"", − зауважив травмований чоловік.

Правоохоронці, котрі прибули на місце події, повідомили, що це вже не перший подібний випадок, а зловмисників упіймати не можуть. Вже за 10 хвилин до групи правоохоронців надійшло повідомлення про те, що за 15 км від місця подій невідомі пограбували ще одну автівку.

Також Андрій Єгельницький повідомив, що зловмисники працювали без масок, лише в капюшонах, а перед злочином купували каву на автозаправці.

Прес-служба Патрульної поліції Черкаської області підтвердила даний злочин. Окрім цього правоохоронці повідомили, що загалом за ці вихідні в Уманському районі сталося три аналогічних випадки.

Так, за інформацією оперативників, вночі, 3 вересня, на 232 км. автодороги Київ-Одеса, на заправці неподалік села Ладижинка водій зупинився перепочити. Під час цього до його машини підбігло двоє невідомих чоловіків, які пробили ліве переднє колесо, розбили скло в машині та викрали сумку. У барсетці потерпілого лежали банківські картки та дві тисячі гривень.

Фото: Патрульна поліція Черкаської області

Свідки події повідомили, що бачили як зловмисники втікали на автомобілі "Volkswagen" або "Ауді" срібного кольору.

Тієї ж ночі, 3 вересня, до правоохоронців надійшов ще одне повідомлення про грабіж. Цього разу інцидент стався на 190 км. автодороги Київ-Одеса. Зловмисники працювали напрацьованою схемою. На автозаправці біля села Краснопілка, коли громадяни зупинилися для відпочинку, близько першої години ночі, до машини підійшли двоє невідомих та пробили колесо. Після цього зловмисники розбили скло на пасажирському сидінні та викрали звідти сумку, в якій було 35 тисяч гривень.

Фото: Патрульна поліція Черкаської області

Нагадаємо, що в серпні також був аналогічний випадок. До правоохоронців серед ночі надійшло повідомлення про те, що на автозаправці, яка знаходиться на 149 км дороги М-05 невідомий пограбував автомобіль. потерпілий зі своєю дружиною зупинилися біля автозаправки, щоб відпочити. Коли заснули, то невідомий у чорному розбив скло їхньої автівки та викрав із переднього сидіння рюкзак. Після скоєного злочину чоловік сів у машину та втік у напрямку Жашкова.

У рюкзаку було близько 10 000 грн.,телефон Мейзу, банківські карти, документи на авто та печатки фірми.

Як повідомляв сайт vikka.ua, правоохоронці затримали черкасця з іноземцем, які викрали у чоловіка машину.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

5,9 млн бюджетних гривень вартує утримання старост у Чорнобаївській громаді

5,9 млн грн на рік Чорнобаївській громаді вартує утримання старост. Переважно це заробітна плата всіх старост із 13 старостинських ...

ЛНЗ з Черкас обіграв Ворсклу: яке місце в турнірній таблиці у місцевої команди

У поєдинку 30-го туру УПЛ Ворскла на виїзді поступилась ЛНЗ (0:1). Про це розповідає сайт «Футбол 24». Перший по-справжньому небезпечний...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x