додому Новини Черкащина На Черкащині працівник обікрав підприємство, на якому працював (ФОТО)

На Черкащині працівник обікрав підприємство, на якому працював (ФОТО)

0

18 серпня близько 1 години ночі до Христинівського відділення поліції надійшло повідомлення по телефону від невідомої особи про те, що в м. Монастирище Черкаської області, з території місцевого підприємства, викрадено мінеральні добрива, які перевозяться на автомобілі в напрямку м. Христинівка. Про це повідомляє Христинівське відділення поліції ГУ НП в Черкаській області.

Виїхавши у вказаному напрямку, сектор реагування патрульної поліції, разом з т. в. о. начальника поліції, зупинили автомобіль, який по опису, можливо, причетний до даної крадіжки.

В автомобілі було виявлено 7 мішків мінерального добрива (селітри). На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. В подальшому водій автомобіля, який являється працівником підприємства, зізнався у вчиненні крадіжки та планував крадене продати. Як пізніше виявилося, що це його не перша крадіжка з підприємства.

Всі матеріали були направленні за місцем вчинення правопорушення у Монастирищенське відділення поліції для подальшого проведення розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанин серед білого дня обікрав завод.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version