НовиниЧеркащинаНа Черкащині поховають загиблого молодого солдата (ФОТО, ВІДЕО)

На Черкащині поховають загиблого молодого солдата (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Смілі 9 січня поховають молодого солдата, який загинув внаслідок вибуху котла у військовій частині в селищі Чорноморське, на Одещині. Про це пише "Прочерк".

20-річний Богдан Білокінь помер у військовому шпиталі. Він отримав численні травмування 28 грудня, під час вибуху обігрівального котла.

"У строковика була обпечена більше ніж половина тіла. Також він дістав тяжку травму голови та перелом хребта. Увесь час медики боролися за його життя, однак серце хлопця не витримало. Рідні загиблого вимагають справедливого розслідування і покарання винних", − йдеться у сюжеті ТСН.

Батько Богдана, який свого часу пройшов "дебальцевський котел", розповів, що сина навчали фаху кочегара нашвидкуруч, а котел не мав запобіжного клапана, на випадок закипання рідини, тому і розірвався.

Трагічному випадку можна було запобігти. Оскільки солдати вже давно скаржилися на аварійний стан котла. Про це свідчить доповідна записка начальника військового містечка в / ч А0666, підполковника Груші на ім'я начальника квартирно-експлуатаційного відділу міста Одеси, яка  в розпорядженні видання "Думська".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у селі на Черкащині повісилась 8-класниця.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан запрошують у Холодний Яр на “Дику гонку” – як це буде? 

18 травня у Холодному Яру відбудеться забіг з перешкодами "Дика Гонка". Усі зібрані кошти буде скеровано на потреби воїнів...

На Черкащині все ще можливі заморозки – Гідрометцентр 

Погоду у місті Черкаси та області формує Скандинавський циклон. Прохолодна температура ще затримається на території регіону, можливі заморозки. Пише...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x