додому Новини Черкащина На Черкащині повісився чоловік: без годувальника лишились троє дітей та вагітна дружина

На Черкащині повісився чоловік: без годувальника лишились троє дітей та вагітна дружина

0

У п’ятницю, 4 серпня, село Новоселиця оплакувало молодого чоловіка, 1986 року народження. На початку тижня він зник, а знайшли його на 4-й день, повішаним на паркані одного із нежилих дворів. Офіційна причина смерті – суїцид. У горі залишилась дружина і троє діток, четверте у серпні має з’явитись на світ. Про це повідомляють "Вісті Черкащини".

"Жахлива історія, – розповідає новоселицький фельдшер Людмила Салига. – У нього прекрасна дружина, дітки. І він, і вона працювали на фермі, біля корів. Діти всі чудові, доглянуті, виховані, чемні, дружелюбні. Вчителі кажуть, що відмінники, мають грамоти. Одні з найкращих діток у школі. Дружина працьовита, розумниця. Купили мотоблока, город обробляли. Усе ніби до ладу. Одне горе – мав нахил до оковитої. Поки не пив, було все добре, а як розв’язував, приходила в родину біда".

Місцеві жителі розповідають, що саме оковита й довела чоловіка до суїциду.

"Якби не пив, то був би зараз живий,- каже пані Наталя, тягнучи воду з криниці. – А так – наробив горя сім’ї. Щось із ним зробилося, пішов десь блукав-блукав, та й повісився на проволоці. Труп розтаскало на спеці, що не можна було й навернутися. Тепер дружині самій зводити на ноги чотирьох дітей. Їй же з дня на день народжувати! Що тут скажеш? Дай, Боже, їй сили та терпіння. Добре, хоч з похоронами голова сільради (Павло Прокопенко) та наш фермер (Олександр Ярмоленко) допомогли, все організували".

Також пані Наталя вважає, що їхнє село хтось прокляв.

"У цьому році вже було дві спроби самогубства через повішання, родичі врятували, а в минулому було десь до п’яти вішальників. Якийсь час кожен місяць когось хоронили. Було років 3-4 підряд благополучних, а так майже щороку 1-2 вішаються. Чому? Важко сказати. Хтось через хворобу, хтось через скандали в сім’ї, хтось через нещасливу любов, а хтось – через горілку, що, по суті, теж хвороба. Така сумна статистика".

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині підтвердили вину чоловіка у вбивстві.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version