додому Новини Черкащина На Черкащині понад 600 жінок мають примусово сплачувати аліменти на утримання дітей

На Черкащині понад 600 жінок мають примусово сплачувати аліменти на утримання дітей

0

У Черкаській області 615 жінок повинні сплачувати аліменти на утримання дітей. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

Систематично аліменти виплачують лише 73 жінки, що становить менше 12 відсотків загальної кількості матерів. Щодо інших застосовують примусові заходи зі стягнення коштів.

"Зокрема, 187 боржниць постановами державних виконавців тимчасово обмежено у праві виїзду за кордон, 32 жінки оголошено в розшук, 155 стягувачам (чоловікам) було направлено повідомлення з роз’ясненням права на звернення до органів досудового розслідування із заявою про вчинене кримінальне правопорушення боржницями, що полягає в ухиленні від сплати аліментів", − зазначив начальник Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Олександр Свіренюк.

Протягом січня-лютого 2018 року стягнуто 81 669 грн., які отримали від своїх мам 110 дітей.

Загалом станом на початок березня на виконанні в органах державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Черкаській області перебувають 17 859 виконавчих документів про стягнення аліментів, за якими з початку року сплачено більше 11,6 млн. грн. для 15 529 дітей.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Катеринополі боржник заплатив більше 100 тисяч гривень аліментів.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version