НовиниКриміналНа Черкащині поліція знешкодила угруповання, яке займалося виготовленням та...

На Черкащині поліція знешкодила угруповання, яке займалося виготовленням та збутом наркотиків (Фото, відео)

-

- Advertisment -

У ході спецоперації поліцейські затримали організатора та вісім учасників угруповання, які займалися виготовленням та збутом наркотичних засобів, а також психотропних речовин на території Черкаської області.

Викрили діяльність злочинного угруповання оперативники управління карного розшуку в Черкаській області, слідчі обласного управління поліції за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури, інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Як встановили поліцейські, угруповання займалося виготовленням та розповсюдженням наркотичних засобів та психотропних речовин на території Черкаської області. Збували «товар» дрібними партіями наркодилерам, які далі продавали його жителям Сміли, Черкас та Черкаської області.

Організував «бізнес» 29-річний житель міста Сміла, який здійснював контроль за діяльністю групи. Забирав та передавав виготовлений наркотик, отримував грошові кошти за проданий амфетамін, встановлював ціну на наркотик, здійснював розрахунок з іншими учасниками групи за їх роботу.

У спільники лідер угруповання залучив ще вісім осіб, між якими були чітко розподілені ролі: координація роботи, організація виробництва та збуту, постачання необхідної сировини.

Правоохоронці за силової підтримки поліцейських батальйону поліції особливого призначення та корпусу оперативно-раптової дії провели спецоперацію для ліквідації діяльності злочинного угруповання та затримання зловмисників.

7 липня під процесуальним керівництвом прокуратури міста Черкаси, в ході санкціонованих обшуків вилучили: психотропну речовину «амфетамін» – 1 кг. 200 грамів, наркотичний засіб «канабіс» – 200 грамів, рослини коноплі, обладнання та інгредієнти для виготовлення амфетаміну в особливо великих розмірах, предмети для фасування наркотиків, пристрій для куріння, грошові кошти в сумі 156 тис. грн, 2000 тис. доларів, 600 євро, 2 травматичні пістолети з набоями до них, кастет, 16 мобільних телефонів, близько 2 літрів спирту.

Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чотирьом членам злочинного угруповання оголошено про підозру.

9 липня фігурантам обиратимуть запобіжний захід.

За виготовлення та збут наркотиків підозрюваним може загрожувати до десяти років ув’язнення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині судитимуть жінку, яка вирощувала у дворі майже 400 конопель.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x