додому Новини Конфуз На Черкащині поліція шукала дітей за допомогою тепловізора

На Черкащині поліція шукала дітей за допомогою тепловізора

0
загублені діти

Діти заблукали у кукурудзяному полі за кілометр від дому. За час пошуків з ними нічого поганого не трапилось. Хлопчиків повернули матері. Про це розповідають на сторінці поліції в Черкаській області в мережі Фейсбук.

загублені діти

На спеціальну лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в селі Демки, Золотоніського району, зникли двоє 4-річних хлопчиків. Про їх зникнення повідомила мати, яка намагалася самостійно їх відшукати. Коли це не вдалося, звернулася до правоохоронців.

На місце події виїхали поліцейські із Золотоніського райвідділу поліції, кінологічні служби, представники місцевої тероборони.  Допомагали з пошуками дітей працівники батальйону поліції особливого призначення, які обстежували поля за допомогою тепловізорів.

Одного хлопчика знайшли в кукурудзяному полі, а інший був біля ферми –  за майже кілометр від дому. Дітей передали стурбованій мамі.

Читайте також на сайті vikka.ua, як правоохоронці Звенигородського району допомогли знайти хлопчика, який опинився майже за 4 кілометри від дому. 

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version