додому Новини Черкащина На Черкащині поліцейські знайшли дев’ятирічну дівчинку, яка загубилась

На Черкащині поліцейські знайшли дев’ятирічну дівчинку, яка загубилась

0

У Каневі під час гри на вулиці загубилась дев’ятирічна дівчинка. Пошуки малої тривали понад сім годин, однак її вдалось знайти й неушкодженою повернути батькам.

Про це повідомив Сектор комунікацій ГУНП в Черкаській області.

Інцидент трапився 10 травня по обіді. До поліції звернулася канівчанка й повідомила, що її малолітня донька зникла. Дівчинка гралася на вулиці біля будинку. Мама була поруч. Жінка на декілька хвилин відволіклася і в цей час мала побігла вулицею та зникла. Мама намагалася знайти дитину самотужки. Коли пошуки не дали результатів, вона звернулася за допомогою до поліції.

На пошуки дитини по тривозі був піднятий особовий склад Канівського відділення поліції, кінологи, нацгвардій ці та рятувальники. До пошуку дитини також долучилися лісники та місцеві жителі.

Складність пошуків полягала в тому, що населений пункт знаходиться в гірській місцевості та оточений лісом. Тож пошуковці групами прочісували територію, де зникла дитина. Зрештою, дівчинку знайшли на території Шевченківського національного заповідника, за п’ять кілометрів від дому. Після огляду лікарів дитину повернули матері. 

Тим часом видання "Канівчанка" повідомляє: загублена Софійка – "сонячна" дитина.

Знайшов малу лісничий, який долучився до розшуків, близько восьмої вечора.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, заступнику мера Кам’янки, який вкусив поліцейського, обрали запобіжний захід.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version