додому Новини На Черкащині поліцейські прикрили підпільний гральний заклад (ФОТО)

На Черкащині поліцейські прикрили підпільний гральний заклад (ФОТО)

0

Працівники управління захисту економіки в Черкаській області отримали інформацію про діяльність в місті незаконного грального закладу, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області. В результаті проведення комплексу оперативних заходів інформація знайшла своє підтвердження.

Оперативники з’ясували, що гральний заклад, який працював виключно у нічний час, знаходиться в одній з центральних частин міста Умань та діяв під виглядом легального пункту з розповсюдження державних лотерей.

Під час санкціонованого обшуку співробітники УЗЕ, спільно з представниками Уманського відділу поліції та місцевої прокуратури виявили та вилучили 10 гральних комп’ютерних терміналів із обладнанням, які використовувались для надання незаконних гральних послуг та кошти, отримані від незаконної діяльності.

За фактом заняття гральним бізнесом розслідується кримінальне провадження. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Як повідомляв сайт vikka.ua, чоловіка, який позбавив життя власну матір, арештували у Черкасах.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version