НовиниЧеркащинаНа Черкащині покращують матеріально-технічну базу інноваційних шкіл

На Черкащині покращують матеріально-технічну базу інноваційних шкіл

-

- Advertisment -

У ході всеукраїнської селекторної наради під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана перший заступник голови Черкаської ОДА Віталій Коваль поінформував про готовність до роботи в новому навчальному році інноваційних шкіл. Віталій Володимирович зауважив, що в межах виконання обласної цільової програми "Інноваційні школи Черкащини на період до 2020 року" у регіоні за конкурсом було обрано 29 шкіл. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

"Нині інноваційні школи Черкащини готують до роботи в новому статусі, – сказав Віталій Володимирович.– З метою реалізації проекту "Покращення матеріально-технічної бази інноваційних шкіл Черкащини в рамках Концепції нового освітнього простору" 28 інноваційних шкіл будуть оснащені сучасним навчальним обладнанням для кабінетів фізики, хімії та біології. Проект реалізуємо за рахунок Державного фонду регіонального розвитку – 8,4 млн грн та співфінансування з місцевих бюджетів – 8,4 млн грн. Натепер проводиться процедура закупівлі обладнання на загальну суму 16,8 млн грн.".

До кінця 2017 року, згідно з обласними програмами, інноваційним школам буде придбано 2 лінгафонні кабінети, 170 комп’ютерів, 10 навчальних кабінетів, 11 наборів ЛЕГО (а загалом буде придбано 15 ЛЕГО). На ці цілі заплановано 8,5 млн грн., зокрема з обласного бюджету – 2,6 млн грн.

Також облдержадміністрацією вирішено фінансове питання щодо розробки проектів дизайну зовнішнього та внутрішнього оздоблення інноваційних шкіл – на 870 тис. грн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, до 1 вересня ліцей на Черкащині стане інноваційним.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x