додому Новини Кримінал На Черкащині піймали нігерійця, який незаконно перебував на території України

На Черкащині піймали нігерійця, який незаконно перебував на території України

0
dmsu.gov.ua

В Умані міграційники виявили громадянина Нігерії, який ухилявся від примусового виїзду з України. Покинути нашу країну він мав до 30 квітня.

Про це повідомляє пресслужба Міграційної служби України в Черкаській області.

dmsu.gov.ua

За попередньою інформацією, до Черкащини 29-річний громадянин Нігерії приїхав, щоб погостювати у земляка. Він перетнув кордон із нашою державою ще у 2015 році, навчався в одному із українських вишів. На період здобуття освіти його документували посвідкою на тимчасове проживання. Однак після закінчення навчання іноземець додому не повернувся.

У поле зору міграційної служби чоловік потрапив на початку квітня. Тоді він сплатив штраф та зобов’язався протягом місяця покинути Україну. Однак так цього і не виконав.

Наразі міграційники помістили чоловіка до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства (ПТПІ). Після оформлення документів на повернення до країни походження іноземця очікує примусове видворення.

За нехтування міграційного законодавства громадянина Нігерії не тільки примусово видворять з України, а й заборонять в’їзд до 5 років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, міграційники з Черкащини видворили з України іноземця-порушника.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version