НовиниГрошіНа Черкащині підписали перший договір із патронатною родиною

На Черкащині підписали перший договір із патронатною родиною

-

- Advertisment -

У Смілі з’явився перший випадок підписання договору із патронатною сім’єю. Так, 23 червня підписано договір про надання послуги з патронату над дитиною між органом опіки та піклування Смілянського міськвиконкому та родиною Пугач. Про це повідомляє Смілянський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Патронатні сім'ї – це альтернатива дитячим будинкам і допомога біологічним батькам. Завдання таких сімей – не лише прихистити дитину до того, як її всиновить або візьме під опіку інша родина, але й дати шанс біологічним батькам змінитися на краще, вирішити свої проблеми та повернути малюка у сім’ю (якщо це можливо).

Переваги патронатного виховання очевидні. Дитина, після того як її вилучають у батьків – опиняється не в інтернаті, де вона здебільшого нікому не потрібна, а у сімейній обстановці, де тимчасові мама і тато професійно замінюють їй батьків.

Триває патронат в середньому три місяці, поки не вирішиться подальша доля дитини: або її повернуть біологічним батькам, або віддадуть до іншої родини: всиновлювачів чи опікунів.

Долучитися до допомоги дітям можна, проконсультувавшись за адресою: м. Сміла, вул. Соборна, 91 (готель "Сміла") каб. № 217, телефон 4-62-07.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах з початку року 28 дітей знайшли нові домівки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x