НовиниЧеркащинаНа Черкащині підняли ціни на проїзд у громадському транспорті

На Черкащині підняли ціни на проїзд у громадському транспорті

-

- Advertisment -

На Черкащині з 7 листопада частина перевізників підняла ціни на проїзд у приміських, внутрішньообласних та міжміських автобусах. Про це пише "Інфоміст".

"Вже 9 перевізників підняли вартість. Це лише невелика частина. Адже лише черкаських перевізників у нас 60", – розповіла начальник відділу перевезень ПАТ "Черкаське обласне підприємство автобусних станцій" Олена Тульчинюк.

Вона повідомила, що попереднє здорожчання відбувалося 1 лютого 2017 року. Вартість проїзду на приміських маршрутах Черкаського АТП зросла на 11 копійок за один пасажиро-кілометр. Якщо раніше його вартість складала 54-65 копійок, то з 7 листопада – 65-76.

Також на внутрішньообласних та міжобласних автобусах вартість зросла на 9 копійок (з 50 копійок до 59). У приміських автобусах ПП "Еліт-транс" стало їздити дорожче на 11 копійок. На внутрішньообласних у середньому зростання відбулося на 20 копійок.

"Якщо раніше вартість пасажиро-кілометра складала 52-57, то нині 47-82 копійок. Здорожчав пасажиро-кілометр на приміських маршрутках і в Смілянському АТП (на 11 копійок), ПП "Меркулов" (на 12), Золотоніському АТП (15-19 коп), ПрАТ "ПМК-92" (на 13), ПП "Галабуцький" (15 копійок)", − зазначила Олена Тульчинюк.

Наразі вартість квитка із Черкас до Сміли коштує 28,54 грн, до Умані – 149,62 грн, до Золотоноші – 32,93 грн, до Драбова – 82.67 грн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, дорогу від Умані до Львова планують перетворити на автобан із чотирма смугами руху.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах працюють над створенням кризового центру

У Черкасах триває ремонт у приміщенні для майбутнього кризового центру. Роботи оглянули міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та його...

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x