НовиниЧеркащинаНа Черкащині підготували проект обласного бюджету на 2020 рік

На Черкащині підготували проект обласного бюджету на 2020 рік

-

- Advertisment -

Департамент фінансів Черкаської обласної державної адміністрації підготував проект рішення обласної ради "Про обласний бюджет Черкаської області на 2020 рік".

Про це інформує пресслужба ОДА.

У Департаменті відзначають, що бюджет збалансований за доходами й видатками та становить 2 946,5 млн грн. На 45% бюджет сформований за рахунок власних доходів обласного бюджету та на 55 % – трансфертів із державного бюджету. Бюджет є соціально-орієнтованим, понад 60 % становлять видатки на утримання соціально-культурної сфери. Врахували підвищення з 1 січня 2020 року мінімальної заробітної плати – 4 723 грн на місяць та посадового окладу працівника 1 тарифного розряду ЄТС – 2 102 грн.

У порівнянні з попередніми роками, з 2020 року припиняється надання субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення окремих програм соціального захисту населення. Видатки на ці цілі здійснюватиме Міністерство соціальної політики України за окремою програмою державного бюджету. Медична субвенція з державного бюджету передбачена лише на І квартал 2020 року у зв’язку з тим, що з 1 квітня низка обласних закладів охорони здоров’я переходять на фінансування до Національної служби здоров’я України.

Проект рішення обласної ради "Про обласний бюджет Черкаської області на 2020 рік" поданий на розгляд чергової сесії обласної ради, яка запланована на 20 грудня 2019 року, та розміщений на сайті Черкаської обласної ради.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині майже завершили процес автономізації медзакладів.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Холодному Яру провели “Дику Гонку” для збору коштів на потреби 93 ОМБр

Минулої суботи в Холодному Яру відбулася "Дика Гонка", в якій взяли участь 800 спортсменів. Про це повідомили на фейсбук-сторінці...

У Черкасах водій збив пішохода, який переходив дорогу

Внаслідок ДТП 20-річний чоловік отримав травми і був госпіталізований. Про це повідомили у пресслужбі поліції Черкаської області. Дорожньо-транспортна пригода сталася...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x