додому Новини На Черкащині під варту узяли чоловіка, якого підозрюють в умисному вбивстві

На Черкащині під варту узяли чоловіка, якого підозрюють в умисному вбивстві

0

Звенигородська місцева прокуратура встановила, що 20 жовтня 2016 року житель с. Листвин, Корсунь-Шевченківського району, перебуваючи в житловому будинку потерпілого, в м. Корсунь-Шевченківський, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, в ході сварки умисно наніс йому декілька ударів, невстановленим слідством предметом, в область шиї зліва, спричинивши потерпілому ушкодження сонної артерії, травми шиї, що спричинили зовнішню кровотечу, внаслідок чого той помер.

Своїми діями зловмисник вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 115 КК України – умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

Підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення відразу ж оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у Корсунь-Шевченківському районному суді у вигляді тримання під вартою. Досудове слідство триває.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснюється прокурорами Корсунь-Шевченківського відділу Звенигородської місцевої прокуратури. Санкція статті 115 ч.1 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, неповнолітню з Черкащини судитимуть за інтернет-шахрайство.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version