НовиниБезпекаНа Черкащині пес Титан виявив наркотиків на понад мільйон...

На Черкащині пес Титан виявив наркотиків на понад мільйон гривень

-

- Advertisment -

Чотирилапі помічники поліцейських розкривають сотні злочинів, без утоми йдучи по сліду зловмисників. Вони допомагають вибухотехнікам, оперативникам, працівникам КОРД та батальйону поліції особливого призначення. Про одного такого помічника Титана розповіли на сторінці Поліція Черкаської області

Знайти зниклу людину, виявити вибухівку, зброю та наркотики – це основні завдання, які професійно виконують вихованці кінологічного центру ГУНП в Черкаській області.

«Пошук наркотиків під час обшуку, огляд транспорту на наявність заборонених речей справа не проста. Без гострого нюху та вмілої дресури тут не обійтися. Найкраще з цим справляється ротвейлер Титан», – розповідає заступник кінологічного центру майор поліції Євген Коваленко.

Минулого тижня гарний результат дав Титан у Шполі, коли під час обшуку виявив наркотиків на суму більш як мільйон гривень, пишається своїм вихованцем Євген Коваленко.

«На будь-який виклик, що пов’язаний з наркотиками, я виїжджаю зазвичай з Титаном. Тому що впевнений, якщо на місці злочину є заборонені речі, він їх обов’язково знайде», – каже Євген.

За кожним результативним виїздом на виклик прихована клопітка та систематична робота як інспектора-кінолога, так і його чотирилапого напарника, які щодня виходять на патрулювання задля безпеки на Черкащині.

Читайте також: Черкаські волонтерки показали, «куди діваються» автомобілі, придбані на передову (ФОТО) 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані “на гарячому” затримали збувача вогнепальної зброї

За процесуального керівництва прокурорів Уманської окружної прокуратури повідомили про підозру 42-річному чоловіку за фактом незаконного придбання, зберігання, носіння та...

На Черкащині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт проти жителя міста Черкаси, який запропонував неправомірну вигоду працівникам поліції. Про це повідомляє...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x