додому Новини Черкащина На Черкащині пара злочинців "обчистила" сільськогосподарське товариство

На Черкащині пара злочинців "обчистила" сільськогосподарське товариство

0

У Черкаському районі двоє зловмисників впродовж чотирьох днів обкрадали сільськогосподарське товариство. Особи крадіїв встановлені. За вчинене їм загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Черкаській області.

До Черкаського відділення поліції звернулося керівництво одного із сільськогосподарських товариств району з повідомленням про крадіжку. Заявник розповів, що з території господарства викрадено запчастини до сільськогосподарської техніки.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановили зловмисників. Ними виявилися двоє жителі одного із сіл району. Як з’ясувалося, зловмисники протягом чотирьох днів здійснювали крадіжки з території господарства. Металеві запчастини крадії вантажили на причіп автомобіля, потім крадене збували в металоприймальний пункт.

За даним фактом Черкаським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині затримали "металевого" крадія.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version