додому Новини Черкащина На Черкащині онук вкрав у свого діда мопед (ФОТО)

На Черкащині онук вкрав у свого діда мопед (ФОТО)

0

Працівники поліції затримали крадія мопеду. Ним виявився 26-річний онук потерпілого. Викрадений транспортний засіб зловмисник перефарбував та приховав. Речовий доказ вилучено та відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Черкаській області.

До Золотоніського відділу поліції звернувся з повідомленням про крадіжку 81-річний житель одного із сіл району. Пенсіонер розповів, що з його підсобного приміщення зник мопед, вартістю близько 6000 гривень.

Працівники поліції опитали заявника та приступили до відпрацювання даної інформації. Під час проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено особу викрадача транспортного засобу. Ним виявився 26-річний онук потерпілого. Як з’ясувалося, молодик вже встиг перефарбувати мопед та приховав його в нежилому будинку. Правоохоронці відшукали та вилучили крадений транспортний засіб.

Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині чоловік обікрав свою матір.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version