НовиниНа Черкащині обладнали пост на воді, щоб охороняти заказник

На Черкащині обладнали пост на воді, щоб охороняти заказник

-

- Advertisment -

Правоохоронці Черкащини встановили стаціонарний пост на воді, з метою недопущення незаконного вилову живих водних ресурсів з Липівського заказника. Про це інформують у прес-службі обласного управління МВС.

У заповідній зоні спеціально обладнали стаціонарний пост з розпізнавальними знаками, який постійно буде знаходитись на воді. Саме на ньому правоохоронці разом із представниками екологічної інспекції та громадськими активістами цілодобово здійснюють охорону водних ресурсів і зможуть оперативно реагувати на будь-які порушення в акваторії Дніпра.

Начальник лінійного відділу міліції в річковому порту міста Черкаси Олег Меркулов говорить, що останнім часом кількість фактів браконьєрства зменшилась, але знаходяться громадяни, які попри всі заборони намагаються порибалити або навіть пополювати у заповіднику.

За словами в. о. начальника Державної екологічної інспекції в Черкаській області Сергія Поліщука, головним завданням стаціонарного поста є охорона території заказника від браконьєрів та любителів риболовлі, адже саме тут категорично забороняється поява будь-яких плавзасобів, рибальство, полювання, а також відпочинок.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах оновили розмітку на пішохідних переходах

Комунальники Черкас оновили дорожню розмітку на низці пішохідних переходів. Про це повідомили у пресслужбі КП "Челуаш". Розмітку оновили на перехрестях...

Черкаська спортсменка здобула бронзу на чемпіонаті Європи з парастрільби

Наталія Давиденко, представниця Черкащини, стала бронзовою призеркою чемпіонату Європи з парастрільби кульової серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Про...

Цікаве:

З іграшками і малюнками у Черкасах вшанували пам’ять загиблих дітей внаслідок російської агресії

Департамент соціальної політики спільно з соціальними установами провели акцію...

Топер для дивана: вибираємо правильно

Топер – це тонкий матрац без пружин, який здатний...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x