додому Новини На Черкащині німецький інвестор планує розширювати підприємство на 3 млн євро

На Черкащині німецький інвестор планує розширювати підприємство на 3 млн євро

0

ТОВ "ДУКРА агро" на Черкащині працює вже протягом 12 років та обробляє 2600 га землі у Маньківському і Тальнівському районах. Наразі ж у планах інвесторів побудова молочного комплексу на 550 голів у селі Роги Маньківського району та комплексу з розведення великої рогатої худоби разом із збільшенням площ під кормові культури у с. Старі Бабани Уманського району. Про відповідні плани інвестор повідомив під час зустрічі з обласною владою.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

Вартість презентованих інвестиційних проектів становить 3 млн євро, а їхня реалізація запланована на 2016-2020 рр.

Заступник голови ОДА Юрій Сас відзначив важливість роботи іноземних компаній на території України, адже вони задають високу планку у роботі і для місцевих виробників.

"Часто у іноземних інвесторах місцеві виробники вбачають не дорогих гостей, а конкурентів. І не даремно. Адже вони дійсно задають високі стандарти добропорядності у ділових стосунках, нульової толерантності до корупції та звісно ж – якості продукції чи виконання робіт. Як влада – ми готові заохочувати інвестиції у тваринництві, адже саме тут створюються додаткові робочі місця", – повідомив Юрій Сас.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version