НовиниЧеркащинаНа Черкащині невеличка громада зібрала 400 тис грн. допомоги...

На Черкащині невеличка громада зібрала 400 тис грн. допомоги ЗСУ

-

- Advertisment -

Мокроколигірська громада, що в Звенигородському районі Черкащини, зібрала понад 400 тис. грн. допомоги ЗСУ, а також законсервувала та відправила в армію 800 банок різноманітних консервацій. Про це інформує сайт «Вісті Черкащини»

В Мокроколигірській громаді проживає близько 4 тис. людей. Проте за 20 днів вони зуміли зібрати понад 400 тис. грн. допомоги.

«На рахунок та в касу ГО «Калинова гірка» надійшло майже 400 тисяч гривень. За ці кошти було придбано та передано нашим односельцям, які захищають Україну, тепловізор (надходження ще одного чекаємо через тиждень), бронежилети, розгрузки, військовий одяг та взуття, військове спорядження (тактичні рюкзаки, перчатки, окуляри, наколінники), а також набори ріжкових та торцевих ключів, акумулятори, павербанки, ліки тощо», – інформують у громаді.

Крім цього, до громадської організації надійшла благодійна матеріальна допомога від підприємців. Одне із фермерських господарств передало 10 бронежилетів та автомобіль на загальну суму 100 тисяч гривень та 2490 євро на придбання тепловізора. Інше – зробило внесок у розмірі 90 тис. грн. на закупівлю ще одного тепловізора.

 «Продукти харчування були відправлені нашим землякам, які воюють в різних точках України, громадянам, евакуйованим з місць бойових дій. Також продукти та військове спорядження відправляється персонально мобілізованим хлопцям нашої громади», – зауважують у волонтерській організації.

Читайте також

Краєзнавці Черкащини допомогли ЗСУ грошима

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x