НовиниЧеркасиНа Черкащині не без ДТП: від нетверезих водіїв, до...

На Черкащині не без ДТП: від нетверезих водіїв, до аварій з 10 травмованими

-

- Advertisment -

Численні забої, переломи та травми – так для більш ніж десяти черкащан закінчилась поїздка міським автобусом. Той в’їхав у магазин, коли водійка автомобіля на перехресті не надала перевагу у русі. На місце події відразу прибули медики. Водіїв доставили до лікарні. Були й інші постраждалі.

«На місці події медики надавали допомогу дорослим та двом діткам. Однорічного та трирічного хлопчика доправили до Черкаської обласної дитячої лікарні з підозрою на закриту черепно-мозкову травму. Також до лікарні доправили шістьох пасажирів автобуса віком від 36-ти до 59-ти років з численними забоями, переломами та травмами», – зазначила речниця Обласного центру екстреної медичної допомоги Ірина Назарок.

Проте це не єдина масштабна ДТП, яка трапилась на Черкащині упродовж минулого тижня.  Напередодні на бульварі Шевченка зіткнулися два автомобілі. В результаті чого – пошкоджені машини, а двоє людей отримали травми.

Очевидиця ДТП розповідає: «Цей водій, що на чорній машині, він нас пропустив, нас йшло троє. Потім ми почали переходити на іншу сторону дороги, але світлофори вже не робили. І він їхав, повертав і ця (Фольксфаген білий) ззаду машина тут їхала».

Зафіксована в області й ДТП, що сталась через алкоголь. Так у Черкасах водійка напідпитку поїхала на червоне світло світлофора і зіткнулася із іншим авто.

Ще одна, але вже потрійна аварія через порушення правил кермування, сталася на смілянському шосе. 44-річний водій спричинив зіткнення з одним авто. Після цього виїхав на зустрічну смугу, і там в’їхав у друге. Через аварію постраждало двоє.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x