додому Новини Кримінал На Черкащині наздогнали крадія автівки

На Черкащині наздогнали крадія автівки

0
угон машины, Черкаси, Звенигородка
ch.npu.gov.ua

У Звенигородському районі злодій намагався украсти машину. Власник залишив авто незачиненим, чим спробував скористатися зловмисник. Про це повідомляє сектор комунікацій ГУ НП Черкаської області.

4 жовтня близько 16:00 години на спеціальну лінію «102» зателефонував житель Звенигородки й повідомив, що украли автомобіль його батька.

угон машины, Черкаси, Звенигородка
ch.npu.gov.ua

Зловмисник проник у «ВАЗ-2104», який власник не закрив і залишив ключі в запаленні, сів за кермо та поїхав від двору на вулиці Івана Сошенка. Це сталося на очах у заявника, він почав переслідувати викрадача й телефонувати за допомогою до поліції.

Правоохоронці миттєво зреагували і наздогнали правопорушника. Ним виявився непрацюючий 31-річний місцевий житель. Він затриманий у процесуальному порядку відповідно ст. 208 КПК.

Відомості за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі Звенигородського районного відділу поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Зараз, за процесуального керівництва окружної прокуратури міста Звенигородки, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру й обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 1 тисячі до 1 тисячі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 3 до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк. Наразі триває слідство.

Як повідомляла vikka.ua, у Черкасах зупинили машину з наркотиками і зброєю в салоні. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version