НовиниНа Черкащині набирають контрактників на службу в армії

На Черкащині набирають контрактників на службу в армії

-

- Advertisment -

Нині на Черкащині проводять набір громадян України віком від 18 до 60 років на військову службу за контрактом і резерву Збройних Сил України. Про це повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

Як зауважив обласний військовий комісар Євген Курбет, тих, хто уклав контракт на військову службу, направлятимуть до навчальних військових частин Сухопутних військ, Високомобільних десантних військ, Повітряних сил та інших військових частин на посади рядового, сержантського та старшинського складу.

– Військовослужбовцям Збройних Сил України держава гарантує: стабільне грошове забезпечення, яке з 1 січня 2016 року підвищено від 7000 грн. до 12000 грн., одноразову матеріальну допомогу впродовж року, виплату грошового забезпечення на оздоровлення, щорічну відпустку (від 30 діб), професійне зростання, безкоштовне медичне обслуговування в закладах МО України та інше, – говорить Євген Курбет.

Військовослужбовцям, які призвані на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, у разі їх прийняття на військову службу за контрактом виплачується одноразова грошова допомога. Для рядових військовослужбовців вона становить 11 024 грн., для сержантського і старшинського складу – 12 402 грн., а для офіцерів – 13 780 грн. Також з 2016 року військовослужбовцям виплачуватимуть доплату за безпосереднє перебування  в зоні проведення – три заробітні мінімуми. Нагадаємо, що станом на 1 січня мінімальна заробітна плата в Україні становить 1 378 грн.

За детальною інформацією звертайтеся до районних (міських) військових комісаріатів Черкаської області. Детальнішу інформацію про укладання контракту для проходження військової служби у Збройних Силах України дивіться тут.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині ввели графіки аварійних відключень світла

14 травня з 21:30 по Черкаській області частково застосовані графіки аварійних відключень (ГАВ) та частково спеціальні графіки аварійних відключень...

У Черкасах розповіли, як кронують дерева і як підсипають пісок

Черкаське комунальне підприємство «Дирекція парків» на своїй сторінці  в мережі Фейсбук розповіло, як вони формують крони дерев в парках,...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x