НовиниКриміналНа Черкащині на наркоманів можна «настукати» чат-боту

На Черкащині на наркоманів можна «настукати» чат-боту

-

- Advertisment -

У Черкаській області запрацював чат-бот “Стоп Наркотик”. Тож тепер кожен може анонімно надсилати інформацію про закладки, про тих, хто розповсюджує отруту, а також про наркозлочинців. Про це повідомила пресслужба Поліції в Черкаській області.

Днями в Головному управління Національної поліції в Черкаській області відбулася нарада щодо запуску чат-боту в телеграм каналі. Під час наради учасники обговорили питання впровадження на території області чат-бота «Стоп Наркотик», взаємодію між підрозділами щодо виявлення та фіксації фактів незаконного розповсюдження наркотичних засобів та оперативне реагування на повідомлення громадян.

 

«Кожен, хто користується месенджером, зможе приєднатися до чату в телеграмі й анонімно надсилати інформацію про підозрілі написи, “закладчиків”, яких бачитимуть на вулицях, про канали збуту наркотиків в інтернеті тобто, стати активістом і допомагати поліції кожного дня виявляти наркозлочини, — зазначив Михайло Куратченко.
Правоохоронці Черкащини закликають всіх небайдужих або тих, хто став свідком незаконного розповсюдження наркотичних засобів, в тому числі шляхом «закладок», приєднуватися до чат-бота «StopDrugs0472», або повідомляти на телефон спеціальної лінії 102.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині очікуються невеликі дощі

Циклони продовжують утримувати свій вплив Черкащиною. Очікуються невеликі дощі, місцями з грозами, проте вдень суттєвих опадів не передбачається. Про...

У Черкасах поліклініку, довкола якої виник скандал, хочуть реорганізувати

У Черкасах міська влада хоче реорганізувати «КНП “Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка». Саме ця поліклініка оскандалилася, коли придбала мільйонне обладнання,...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x