додому Новини На Черкащині на грип та ГРВІ захворіло понад 5 тисяч осіб

На Черкащині на грип та ГРВІ захворіло понад 5 тисяч осіб

0

У Черкаській області на грип та ГРВІ з 28 листопада до 4 грудня захворіло 5029 осіб, з яких 3 237 дітей віком до 17 років (64,4%). Про це повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

Порівняно із минулим тижнем збільшився темп приросту захворюваності на грип та ГРВІ серед дорослого населення і становить 44,2 %, проте зменшився серед дітей до 17 років і становить 13,9 %.

Найвищі показники захворюваності на 10 тисяч населення за тиждень зареєстрували  в Городищенському, Золотоніському, Смілянському, Уманському та Черкаському районах, а також в Умані, Черкасах та Смілі. За цей тиждень щеплено проти грипу 617 осіб з груп ризику, а з початку епідемічного сезону – 1 906 осіб, що становить 0,2% від загальної та 9,5% від запланованої кількості населення.

У цілому ж, як повідомляють в санітарно-епідеміологічній службі області, у нашому регіоні рівень захворюваності нижчий епідемічного порогу, розрахованого на листопад, на 43,5%. Перевищення епідпорогів не зареєстровано на жодній адміністративній території. Епідемічна ситуація без особливостей, характерна для даної пори року.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version