додому Новини На Черкащині може з'явитися нова структура по залученню інвестицій

На Черкащині може з'явитися нова структура по залученню інвестицій

0

В області планують створити комунальне підприємство "Агенція регіонального розвитку" , що буде займатися пошуком інвестицій, інформуючи зацікавлених про переваги та привабливість Черкащини, допомагати їм із проходженням дозвільних та фіскальних процедур,  інформує прес-служба голови ОДА.

– Зараз усіх непокоять ті військові події, які тривають на східній Україні, утім життя триває й нам слід розбудовувати область, залучати інвестиції, оскільки це, відповідно, наповнюватиме бюджет, з’являтимуться нові робочі місця й люди будуть із заробітними платами, – сказав Ткаченко. – Якщо працюватиме це комунальне підприємство, інвестор офіційно сплачуватиме кошти в обласний бюджет і ця агенція займатиметься фактично всіма документами довільного характеру.

Планується, що там працюватимуть 10 осіб – менеджери, що володіють іноземною мовою, а от із керівником поки що визначаються. Майбутня установа матиме також власний сайт: українською та англійською мовами. Перебуватиме агенція в приміщенні обласної ради.

Послуги агенції регіонального розвитку будуть платними. Поки що їхня вартість невизначена, утім, як запевняє Ткаченко, під час такого розрахунку виходитимуть із вартості таких послуг у реєстраційних та дозвільних структурах.

За словами Ткачека, такі агенції уже працюють у Львові, Дніпропетровську, Рівному й Кременчуці.

Очільник області також повідомив, що цього чи наступного тижня сюди з робочим візитом приїде міністр економіки України Павло Шеремета. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version