НовиниЧеркащинаНа Черкащині місцеві громади відновлюють дороги місцевого значення

На Черкащині місцеві громади відновлюють дороги місцевого значення

-

- Advertisment -

У Черкаській області за кошти місцевих громад та районних бюджетів ремонтують дорожнє покриття автодоріг місцевого значення. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Працівниками філій ДП "Черкаський облавтодор" виконується поточний дрібний ремонт, в межах якого на найбільш зруйнованих ділянках автодоріг асфальтобетонною сумішшю покривають деформації дорожнього покриття, відновлюється кромка проїзної частини, виконуються роботи із водовідведення, профілюються узбіччя тощо.

"Минулого року Черкаською обласною радою було прийнято рішення "Про обласну програму фінансування ремонту доріг державного значення, які проходять територією Черкаської області на 2016-2018 роки". Воно стало базовим для розробки та прийняття районних програм з ремонту автодоріг. А завдяки проведеній активній роботі Служби автодоріг із кожною райдержадміністрацією та об’єднаною тергромадою по залученню коштів на ремонт доріг, маємо перші результати",- зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислав Демиденко.

У шести районах області (Драбівському, Золотоніському, Чорнобаївському, Черкаському, Канівському та Лисянському) уже відремонтовано доріг на суму майже 22,6 млн грн і надалі роботи продовжуються.

У Драбівському районі за кошти місцевих бюджетів виконано поточний дрібний ремонт на чотирьох відрізках 2 автодоріг місцевого значення загальною протяжністю понад 16,3 км. Вартість ремонтних робіт склала понад 1,4 млн грн.

У Золотоніському районі за кошти місцевих бюджетів виконано поточний дрібний ремонт на дев’яти відрізках 8 автодоріг місцевого значення загальною протяжністю понад 30,4 км. Вартість ремонтних робіт склала понад 7,8 млн грн.

У Канівському районі за кошти місцевих бюджетів виконано поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання на семи відрізках 7 автодоріг місцевого значення загальною протяжністю понад 16,3 км. Вартість ремонтних робіт склала понад 3,7 млн грн.

У Лисянському районі за кошти місцевих бюджетів виконано поточний дрібний ремонт на восьми відрізках 7 автодоріг місцевого значення загальною протяжністю понад 20,2 км. Вартість ремонтних робіт склала понад 1,5 млн грн.

У Черкаському районі за кошти місцевих бюджетів виконано поточний дрібний ремонт на п’яти відрізках 5 автодоріг місцевого значення загальною протяжністю понад 71,9 км. Вартість ремонтних робіт склала понад 1,4 млн грн.

У Чорнобаїському районі за кошти місцевих бюджетів виконано поточний дрібний ремонт на шести відрізках 6 автодоріг місцевого значення загальною протяжністю понад 42,6 км. Вартість ремонтних робіт склала понад 6,5 млн грн.

Як повідомляв vikka.ua, на черкаському мосту через Дніпро демонтують тротуари.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські волонтери роздали дітям 3 тисячі пакунків із солодощами (ВІДЕО)

У Черкасах безкоштовно роздавали солодощі. Діти віком від 3 до 14 років отримали пакунки з цукерками. Інформує власкор ВІККА....

У Черкасах на місці пляжу збудують апарт-готель висотою 33 метри (ДОКУМЕНТ)

У Черкасах на місці колишнього пляжу «Рівєра» планують збудувати апарт-готель. Відповідний дозвіл надав департамент архітектури та містобудування Черкаської міської...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x