додому Новини Черкащина На Черкащині люди потруїлись алкоголем: двоє померли

На Черкащині люди потруїлись алкоголем: двоє померли

0

В Уманському районі зареєстровано два летальні випадки отруєння сурогатами алкоголю. Про це повідомили на сайті Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

В Уманській центральній районній лікарні у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії внаслідок печінково-ниркової недостатності померли жителі сіл Полянецьке та Аполянка. Також, в Умані зареєстровано ще один випадок отруєння алкоголем, постраждалий після надання медичної допомоги був виписаний з лікарні в задовільному стані. Відомості щодо походження алкогольних напоїв, що вживався постраждалим, відсутні.

Про випадки отруєння сурогатами алкоголю Уманське міськрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області поінформувало міського голову, керівника апарату райдержадміністрації Уманського району, Уманську міську та районну прокуратуру, Уманський відділ Головного управління Національної поліції в Черкаській області, керівників Міжнародного благодійного фонду імені рабі Нахмана.

Ситуація перебуває на контролі Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на черкаській автозаправці незаконно продавали паливо та алкоголь.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version