додому Новини На Черкащині "колгоспниць" перевтілили в моделей для календаря (ФОТО)

На Черкащині "колгоспниць" перевтілили в моделей для календаря (ФОТО)

0

У Черкасах презентували глянцевий календар "Колгоспниця-2016" із працівницями науково-виробничої фірми "Урожай, інформує "Gazeta.ua". Моделями стали: головний економіст, ветлікар, менеджер у соціальній сфері, вагар і агроном-насіннєвод, решта – бухгалтери. Зйомки відбувалися на березі Дніпра, в спорткомплексі "Селена" у Черкасах та біля маєтку Лопухіних в Корсунь-Шевченківському районі. Найкращу керівництво нагородило романтичною поїздкою на двох до Парижу.

"Ідея належить директору Олегу Васецькому. Вибирали дівчат із семи районів, де є філії нашої компанії. Перші три місця визначали інтернет-голосуванням. Ми ламаємо стереотип старих колгоспів і життя в них працівників. До цього в нас були проекти, зокрема від "Селянки до панянки", "Міс "Урожай". Днями серед найкращих трактористів розіграли автомобіль. За допомогою таких проектів хочемо залучити у наші села побільше молодих спеціалістів", – розповіла заступник директора 35-річна Тетяна Волочай.

Образи "колгоспницям" в стилі бохо – змішаний богемний і хіпі, підбирала черкаська стиліст 35-річна Лілія Панчева. Більшість одягу дівчатам шукали в черкаських магазинах. Фотографував 39-річний Олексій Бадер в ранішні години. Інколи дівчатам доводилося підніматися о третій ночі, щоб зробити макіяж, зачіску і зі сходом сонця розпочати зйомки.

Найбільшу кількість голосів набрала 25-річна Аліна Сокольська, бухгалтер Переможинського відділку Валявської філії. Друге у 21-річної Альони Романчі, працює теж бухгалтером в селі Розсохуватка. Третє посіла менеджер у соціальній сфері 24-річна Анна Бібік з селища Катеринопіль.

У романтичну подорож до Парижу переможниця поїде з чоловіком після Нового року. Решта дівчат теж не залишилися поза увагою, гуртом відправляться на відпочинок до Єгипту.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version