НовиниНа Черкащині "колгоспниць" перевтілили в моделей для календаря (ФОТО)

На Черкащині "колгоспниць" перевтілили в моделей для календаря (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Черкасах презентували глянцевий календар "Колгоспниця-2016" із працівницями науково-виробничої фірми "Урожай, інформує "Gazeta.ua". Моделями стали: головний економіст, ветлікар, менеджер у соціальній сфері, вагар і агроном-насіннєвод, решта – бухгалтери. Зйомки відбувалися на березі Дніпра, в спорткомплексі "Селена" у Черкасах та біля маєтку Лопухіних в Корсунь-Шевченківському районі. Найкращу керівництво нагородило романтичною поїздкою на двох до Парижу.

"Ідея належить директору Олегу Васецькому. Вибирали дівчат із семи районів, де є філії нашої компанії. Перші три місця визначали інтернет-голосуванням. Ми ламаємо стереотип старих колгоспів і життя в них працівників. До цього в нас були проекти, зокрема від "Селянки до панянки", "Міс "Урожай". Днями серед найкращих трактористів розіграли автомобіль. За допомогою таких проектів хочемо залучити у наші села побільше молодих спеціалістів", – розповіла заступник директора 35-річна Тетяна Волочай.

Образи "колгоспницям" в стилі бохо – змішаний богемний і хіпі, підбирала черкаська стиліст 35-річна Лілія Панчева. Більшість одягу дівчатам шукали в черкаських магазинах. Фотографував 39-річний Олексій Бадер в ранішні години. Інколи дівчатам доводилося підніматися о третій ночі, щоб зробити макіяж, зачіску і зі сходом сонця розпочати зйомки.

Найбільшу кількість голосів набрала 25-річна Аліна Сокольська, бухгалтер Переможинського відділку Валявської філії. Друге у 21-річної Альони Романчі, працює теж бухгалтером в селі Розсохуватка. Третє посіла менеджер у соціальній сфері 24-річна Анна Бібік з селища Катеринопіль.

У романтичну подорож до Парижу переможниця поїде з чоловіком після Нового року. Решта дівчат теж не залишилися поза увагою, гуртом відправляться на відпочинок до Єгипту.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянина засудили до п’яти років ув’язнення за збут гранат

Жителя Сміли позбавили волі на п’ять років за незаконний збут гранат, які він намагався продати за тисячу гривень. Про...

У Смілі не працюватиме вуличне освітлення

У Смілі не вмикатимуть зовнішнє освітлення для заощадження електроенергії. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко. Через значний дефіцит...

Цікаве:

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x