додому Новини Черкащина На Черкащині київський рибалка хотів викрасти човни та стріляв у єгеря

На Черкащині київський рибалка хотів викрасти човни та стріляв у єгеря

0

До чергової частини Черкаського районного відділення поліції звернувся житель Черкаського району, який працює єгерем в одному з лісових господарств. Чоловік повідомив, що на річці Дніпро хотіли викрасти три човни з мотором. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Черкаській області.

Єгер розповів, що бачив, як зловмисник прив’язав човни до свого та поплив річкою в напрямку села Сокирне. Коли він з одним із рибалок підпливали до зловмисника, той почав стріляти у їхній бік з рушниці. Потім він від’єднав крадені човни, та перевернув свій. Чоловіки витягли крадія з води та викликали правоохоронців.

Працівники поліції встановили підозрювану особу. Ним виявився житель Києва, який, приїхав машиною на Черкащину щоб порибалити. Під час огляду місця події водолази на дні річки знайшли мисливську двоствольну рушницю 16 калібру. На зброї було знищено серію та номер. Пояснити свої дії чоловік відмовився та заперечував факт стрілянини.

Наразі столичному рибалці оголошено про підозру та обрану міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі 34 000 гривень. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до семи років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на черкаських водоймищах взялися ловити передзимових браконьєрів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version