додому Новини Черкащина На Черкащині капітально відремонтують аварійний міст (ФОТО)

На Черкащині капітально відремонтують аварійний міст (ФОТО)

0

Дочекалися капітального ремонту аварійного мосту в центрі свого села жителі Самгородка на Смілянщині.

Днями ремонтники взялися там за роботу. На це із обласного бюджету було виділено більше 200 тисяч гривень, повідомляє Сміла.city.

– Через цей місток проходить єдина дорога, яка з’єднує кілька сіл – Самгородок, Макіївку та Будо-Макіївку – з районним центром. По ній курсують рейсовий та шкільний автобуси, "швидка допомога". Те, що місток знаходився в аварійному стані, дуже нас турбувало, – розповідає депутат районної ради Світлана Семинога-Пономаренко, котра доклала чимало зусиль, аби кошти на ремонт мосту були виділені.

За словами депутатки, місток у Самгородку почав руйнуватися кілька років тому. Тож аби добитися початку ремонту були написані листи в обласну раду та адміністрацію, районний та обласний автодор, навіть до Прем’єр-міністра, Голови Верховної Ради та Президента.

Нарешті одна з найболючіших проблем самгородської громади зрушилася з мертвої точки. Але попереду ще один клопіт – термінового ремонту потребує й сама дорога, котра проходить через цей місток і котру не ремонтували 7 років поспіль.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах комунальники латають небезпечні для автівок ділянки доріг.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version