додому Новини Кримінал На Черкащині група шахраїв виманювала у людей десятки тисяч гривень (Відео)

На Черкащині група шахраїв виманювала у людей десятки тисяч гривень (Відео)

0

Поліцейські викрили осіб, причетних до шахрайств у жителів Черкащини. Зловмисники ошукали людей на суму 90 тисяч гривень.

Про це інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Правоохоронці встановили, що зловмисники пересувалися на автомобілі з іноземною реєстрацією та міняли гроші старого зразка на новий. Як з’ясувалося, купюри, які вони давали людям, були сувенірними.

Сума, якою заволоділи правопорушники, становить щонайменше 90 тисяч гривень.

Слідчі, за дозволом суду, під процесуальним керівництвом прокуратури 29 січня провели обшуки за місцем проживання фігурантів, у селі Новодмитрівка Золотоніського району. У них вилучили мобільні телефони, ноутбуки та планшети, сімкартки, грошові кошти, сувенірні банкноти, банківські картки та записники. Зараз речові докази перевіряються.

Наразі особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачено ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу (шахрайство) й вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування, проводиться перевірка щодо причетності зловмисників до скоєння інших кримінальних правопорушень на території Черкаської області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині виготовляли фальсифікований алкоголь.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version