додому Новини Черкаси На Черкащині громада прощається із загиблим земляком

На Черкащині громада прощається із загиблим земляком

0
Юзефович

Червонослобідська громада отримала сумну звістку. На війні з росією загинув Юзефович Олександр Якович. Про це повідомляє голова ОТГ Олександр Литвиненко.

Юзефович

Прощання з Героєм відбулося сьогодні, 30 листопада, у Черкасах. Поховають загиблого на кладовищі у селі Нечаївка-2.

Олександр Якович народився у с. Нечаївка Черкаського району. Навчався у Дніпродзержинському державному технологічному університеті на молодшого спеціаліста по ремонту та обслуговуванню обладнання хімічної та нафтогазової переробної промисловості. Працював на черкаському «АЗОТі» та в сфері торгівлі. Під час війни вступив на службу до однієї з військових частин як командир відділення взводу протитанкових керованих ракет. Про це пишуть на сайті Черкаської міської ради.

Мужній воїн загинув на Донеччині у бою, захищаючи Батьківщину від російської навали. Олександру Юзефовичу було 48 років.

“Світла пам’ять про воїна, який відстоював суверенітет та територіальну цілісність нашої держави у боротьбі з агресором, назавжди залишиться у пам’яті рідних, односельчан, друзів та усіх, хто знав його, любив і шанував” – зазначає голова громади Олександр Литвиненко.

Читайте також:

У Черкасах судитимуть поліцейського-колаборанта

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version