НовиниЧеркащинаНа Черкащині готуються до Фестивалю Святого Миколая

На Черкащині готуються до Фестивалю Святого Миколая

-

- Advertisment -

Фестиваль Святого Миколая відбудеться у першій козацькій столиці Чигирині 15-16 грудня та стане однією з найяскравіших подій грудня в Україні. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Гостей чекає видовищний "Парад зірок Святого Миколая", фантастичні виступи колективів з усієї країни в межах Всеукраїнського конкурсу міні-мюзиклів, наукові шоу та зустріч із головним добродійником – Святим Миколаєм.

Так, 15 грудня, об 11:00 відбудеться "Парад зірок Святого Миколая". Яскравим стартом фестивалю стане святкова хода центром Чигирина – вулицею Богдана Хмельницького. Формування колони розпочнеться о 10:40 на проїжджій частині біля храму Казанської ікони Божої Матері. До участі організаторська команда запрошує організовані туристичні групи, представників установ та населених пунктів і всіх охочих долучитися до яскравого та доброго дійства. Наявність святкових атрибутів у вигляді зірок, а також святкового вбрання заохочується.

Об 11:30 заплановано "Зліт сучасних Чудотворців". Цей захід – щорічна церемонія нагородження українців, які здійснюють вагомий внесок у розвиток руху доброчинності в Україні. З 12:00 розпочнеться Всеукраїнський конкурс міні-мюзиклів. Учасниками стануть творчі колективи з різних регіонів, які змагатимуться за призовий фонд конкурсу у двох категоріях – "Аматори" та "Професіонали".

16 грудня – другий фестивальний день, стартує об 11:00. У цей час розпочнуть роботу основні локації, а вже з 12:00 працюватиме і головна сцена, де представить концертну програму Чигиринщина – гостинний козацький край.

13:00 та 14:00 пройде акція "Розкажи Миколаю казку". Усі охочі: і дорослі, і малі матимуть нагоду вигадати та розповісти з головної сцени фестивалю власну казку в обмін на особливі подарунки від Святого Миколая. О 15:00 відбудеться виступ української співачки і спеціальної гості фестивалю Марії Бурмаки. О 18:00 пройде закриття фестивалю.

Під час фестивалю на майданчиках працюватимуть постійні локації. Гості зможуть відвідати резиденцію Святого Миколая. На гостину до нього бажаючі зможуть потрапити лише у супроводі провідника. На шляху до Резиденції Святого Миколая кожен гість повинен буде відгадати загадки та подолати казкові перешкоди.

Також діятиме наукова лабораторія та майстерня Святого Миколая, автопарк, ярмарок "Казкова столиця", бешкетівка та фестиваль вуличної їжі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у грудні черкащани відпочиватимуть 11 днів.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x