НовиниЧеркащинаНа Черкащині двоє озброєних чоловіків серед траси напали на...

На Черкащині двоє озброєних чоловіків серед траси напали на водія вантажівки (Фото)

-

- Advertisment -

Двоє жителів Умані наздогнали своєю іномаркою вантажівку, примусили водія зупинитись та, погрожуючи рушницею, кинули в кабіну автівки вибуховий пристрій. Потім вистрелили з рушниці, сіли у свою автівку і поїхали з місця події.

Особи зловмисників встановлені, їх затримано. За фактом хуліганських дій відкрито кримінальне провадження, інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Вночі до Уманського відділення поліції надійшло повідомлення від водія вантажного автомобіля, жителя Миколаївської області, про те, що на нього вчинено напад із застосуванням зброї. 

Чоловік розповів, як на трасі його підрізала світла іномарка. Двоє чоловіків погрожували рушницею та кинули в кабіну вантажівки  вибуховий пристрій, який пошкодив салон. Сам чоловік від дій зловмисників, на щастя, не постраждав. 

Отримавши опис автомобіля та чоловіків, на території Черкаської області було розпочато оперативні заходи по їх затриманню. Їх місцезнаходження поліцейські встановили протягом декількох годин. Ними виявились двоє  жителів міста Умані, один з яких раніше притягувався до кримінальної відповідальності. 

Зброю та автомобіль зловмисників  вилучено.  Їх затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловікам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення,  передбаченого частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство вчинене із застосуванням зброї. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до семи років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині правоохоронці викрили підпільний гральний заклад.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x