додому Новини Черкащина На Черкащині дворічна дитина обварилась окропом, її стан важкий

На Черкащині дворічна дитина обварилась окропом, її стан важкий

0

Дворічна дитина обварила себе окропом. Сімдесят відсотків тіла хлопчика уражене опіками. Нещасний випадок стався у селі Дзеленівка Маньківскього району. Про це повідомляє речниця екстренки Ірина Назарок.

Прибувші на виклик медики швидко надали йому допомогу та стабілізували стан хлопчика, він був у вкрай важкому стані. Його доправили до лікарні Умані. Вже звідти, спільно з уманським анестезіологом, бригада екстреної медичної допомоги транспортувала дитину до опікового відділення Першої черкаської міської лікарні. Для того, щоб якомога швидше доправити малюка до закладу, працівники поліції організували супровід кареті швидкої.

YouTube video player

Дорогою медики продовжили проводити інфузійну терапію та моніторинг життєво-важливих параметрів дитячого організму. А в супроводі екіпажу поліції трасою та вулицями міста, бригада ЕМД максимально швидко та безпечно доправила дитину до лікувального закладу у Черкасах.

Медики екстренки дякують за допомогу та співпрацю працівникам Уманської міської лікарні та працівникам поліції, а також усім водіям, які надавали дорогу спецтранспорту. А хлопчику бажають якнайшвидшого одужання!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version