НовиниЧеркащинаНа Черкащині додалося понад 300 хворих на коронавірус

На Черкащині додалося понад 300 хворих на коронавірус

-

- Advertisment -

Із початку пандемії на Черкащині зареєстровано 42 891 випадок COVID-19. На сьогодні перебуває на лікуванні 5 962 пацієнти.

Про це повідомляє заступниця голови Черкаської ОДА Лариса Кошова.

За останню добу обласний лабораторний центр виявив коронавірус у 307 осіб. Зокрема, захворіли ще 82 жителі Черкас,32 випадки виявили в Умані, 23 – на Лисянщині, 22 – на Катеринопільщині, по 21 – на Смілянщині та Золотоніщині. Також 15 хворих додалося у Чорнобаївському районі, 13 – у Тальнівському, по 12 – у Смілі та Корсунь-Шевченківському районі, по 10 – на Звенигородщині та у Каневі.

Окрім цього ще 8 випадків додалося на Христинівщині, по 6 – у Золотоноші та на Канівщині, 5 – у Черкаському районі, 3 – на Драбівщині та по 2 – у місті Ватутіне, Городищинському та Кам’янському районах.

На стаціонарному лікуванні в медичних закладах області перебуває 521 пацієнт. Із них 55 осіб госпіталізовані до лікарень із попередньо підтвердженим діагнозом коронавірус. Також на стаціонарному лікуванні перебуває 83 захворілих із підозрою на COVID-19. Окрім цього 5 358 пацієнтів перебуває на лікуванні вдома під наглядом лікарів первинної ланки.

Одужало на сьогодні 36 636 жителів області, за останню добу +422 особи. Летальних випадків – 376. За останню добу померло двоє пацієнтів, які хворіли коронавірусом: 76-річна жінка з Черкас та 83-річна жінка зі Звенигородського району.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за рік на Черкащині провели 33 операції з трансплантації.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x