НовиниЧеркащинаНа Черкащині депутати просять Табурця відсторонити голову

На Черкащині депутати просять Табурця відсторонити голову

-

- Advertisment -

Депутати Медведівської громади звернулися до голови обласної військової адміністрації Ігоря Табурця з проханням призначити і провести фінансовий аудит Медвдівської ТГ. Свої підписи під зверненням поставили 16 із 21 депутата. Інформацію про це оприлюднив заступник голови громади Руслан Котовський.

За його словами, 24 червня відбулася сесія Медведівської сільської ради, де було прийняте відповідне звернення. Депутати звертаються до голови військової адміністрації Ігоря Табурця провести комплексну фінансову перевірку громади. Адже надходять чимало звернень від громадян про «зловживання зі сторони голови громади».

Також вони просять на час перевірки відсторонити голову громади Андрія Іванченка. У випадку, якщо таке рішення не буде прийнято військовою адміністрацією, депутати готові оголосити імпічмент (недовіру) сільському голові.

Під листом зверненням підписалися 16 депутатів сільської ради. Це рівно 2/3 від складу. Що дозволяє оголосити недовіру голові.

Сайт vikka.ua торік досліджував заробітні плати голів громад Черкаського району. На наш запит пан Іванченко дав відповідь, що заробляє в середньому в місяць 25 тис. грн.  Окрім того, ми досліджували також рівень бюджету розвитку в громадах. Бюджет розвитку Медведівської ТГ за минулий рік склав – 0 грн.

Найближча сесія Медведівської сільської запланована на початок липня.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах просять відремонтувати провулок, де колись був посад перед замком

У Черкасах просять засипати ями в одному із найстаріших провулків міста. Відповідну петицію зареєстрували на сайті Черкаської міської ради. «Прохання...

“Черкаські Мавпи-Дніпро” стали першим півфіналістом Суперліги з баскетболу

Черкаські Мавпи виграли у Запоріжжя чвертьфінальну серію плей-оф 2:0 і першими вийшли до півфіналу. Про це інформує сайт Черкаських...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x