додому Новини Кримінал На Черкащині чоловіки наловили раків на 400 тис грн

На Черкащині чоловіки наловили раків на 400 тис грн

2

Під Смілою на річці Тясмин рибпатрульними спільно з працівниками поліції затримано двох громадян, які займалися незаконним виловом водних біоресурсів. Про це інформує пресслужба Черкаського рибоохоронного патруля.

За допомогою 8 раколовок порушнами було виловлено 120 екземплярів річкових раків, загальною вагою понад 3 кг.  Загальні збитки, нанесені рибному господарству України, складають 399 840 грн.

На осіб оформлено протоколи про адміністративне правопорушення. На місці події працювала слідчо-оперативна група, вирішується питання відкриття кримінального провадження за ст. 249 ККУ.

Заборонені знаряддя лову, гумовий човен та незаконно виловлені водні біоресурси вилучено. Раки були здані згідно накладної до рибоприймального пункту, кошти від реалізації будуть зараховані до бюджету.

 

2 КОМЕНТАРІ

  1. Незрозуміло… 3 кг раків коштують мало не 400 тис. грн.. Невже раки такі дорогі? Звісно, це погано, що вилов був незаконний. Але що це за ціни?

    • Так. Раки і риба виловлена незаконими методами, а в данному випадку незаконним, рахується штрафами, які у десяткі разів перевищують.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version