НовиниЧеркащинаНа Черкащині чоловік змушував неповнолітню доньку оголюватись перед камерою...

На Черкащині чоловік змушував неповнолітню доньку оголюватись перед камерою (ФОТО)

-

- Advertisment -

До працівників кіберполіції звернулась 15-річна дівчина з Черкащини і розповіла, що батько вчиняє по відношенню до неї розпусні дії. При цьому чоловік застосовує фізичну силу. За фактом розбещення неповнолітніх поліція розпочала кримінальне провадження. Дівчинка не бажала повертатися додому, тож її на певний час було поміщено до дитячого реабілітаційного центру. Про це інформує прес-служба Департаменту кіберполіції України.

Неповнолітня розповіла поліцейським, що батько змушував її оголюватися на камеру. Отримані фото передавав стороннім особам та розміщував у соціальних мережах. До кіберполіції звернулася, оскільки з новин чула про подібні випадки та була впевнена, що їй допоможуть.

За фактом розбещення неповнолітніх слідчі Смілянського відділу поліції Черкащини розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 КК України.

Під час досудового розслідування працівники кіберполіції встановили: дівчинка проживає в Черкаській області разом з батьками. Починаючи з 2017 року 38-річний батько дівчинки, застосовуючи фізичну силу, змушував її роздягатися та демонструвати статеві органи. При цьому чоловік фотографував їх та розміщував в соціальних мережах. Крім того, до такої діяльності він також схиляв і свою дружину (матір дівчинки).

Працівники Київського управління кіберполіції, спільно з слідчим підрозділом поліції Черкаської області, за процесуального керівництва Смілянської міжміської прокуратури, провели обшук за місцем проживання родини. За його результатами вилучено мобільні телефони, ноутбуки, документацію, додаткові носії інформації та банківську картку, яка належала зловмиснику.

Під час попереднього огляду вилученого, поліцейські встановили, що значна частина вилучених документів рахуються викраденими на території Черкаської області. На носіях інформації було виявлено фото та відеоматеріали порнографічного змісту.

Всю техніку направлено на експертизу. Слідство у справі триває. Дівчинка наразі перебуває під наглядом спеціалістів. До справи залучено представників Служби у справах дітей, тож найближчим часом буде вирішено питання щодо подальшого місця перебування неповнолітньої та ролі її батьків.

Після отримання результатів усіх експертиз буде вирішено питання щодо оголошення підозри у розбещенні малолітніх 38-річному жителю Черкащини.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині багатодітний батько знущався зі своїх рідних.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Звенигородщині в ДТП загинула пасажирка легковика

Одна людина загинула, ще двоє отримали травми: слідчі встановлюють обставини ДТП на Звенигородщині. На момент аварії в одному з...

На Черкащині оголошено “жовтий” рівень небезпеки через водопілля

Упродовж періоду з 18 по 21 березня на Черкащині оголошено “жовтий” рівень небезпечності через водопілля. Про це повідомляє керівник...

Цікаве:

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...

Страхування дітей: що це і як працює?

Страхування — це поширений наразі вид захисту. Його використовують...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x