додому Новини Кримінал На Черкащині чоловік жорстоко побив знайому: згодом жінка померла

На Черкащині чоловік жорстоко побив знайому: згодом жінка померла

0
cheline.com.ua

У селі Мелесівка Золотоніського району сталася трагедія. Біля сараю одного з домоволодінь виявили тіло молодої жінки.

Про це пише «Золотоноша. City».

Загиблою виявилася 42-річна місцева жителька. Як стало відомо згодом, напередодні потерпіла відпочивала у компанії двох чоловіків. Між нею та власником будинку виникла сварка, під час якої п’яний чоловік побив товаришку і вона пішла.

cheline.com.ua

Серед ночі наступного дня кривдник виявив бездиханне тіло жінки біля сараю. Правоохоронці, які прибули на місце події, виявили синці на ногах та обличчі, була підозра на перелом ребер. Чоловік зізнався, що травм загиблій завдав саме він.

За цими ознаками порушили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть). Тіло жінки направили у патологоанатомічне відділення для встановлення остаточної причини смерті.

Розтин показав, що жінка померла від цирозу печінки, імовірно, через тривале вживання алкоголю. Правоохоронці заявляють, що синці і переломи ребер ніякого відношення до смерті загиблої не мають. Тому власника будинку не затримували і перекваліфікували справу на ч. 1 ст. 115 ККУ, а саме – природна смерть.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині чоловік погрожував убивством кандидату на посаду голови ОТГ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version