додому Новини Черкащина На Черкащині чоловік викрав велосипед, щоб поїхати додому

На Черкащині чоловік викрав велосипед, щоб поїхати додому

0

Правоохоронці відшукали чоловіка, який вкрав велосипед у пенсіонера. Ним виявився 50-річний житель Корсунь-Шевченківського району. Своїми діями чоловік наніс потерпілому збитків на суму понад 1000 гривень. Відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення від 59-річного жителя району про крадіжку. Потерпілий розповів правоохоронцям, що у нього невідома особа викрала велосипед, який стояв у дворі його домоволодіння. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Проведеними заходами правоохоронці встановили свідків, які бачили невідомого, що крутився біля двору потерпілого, а потім рухався на транспортному засобі, схожому на викрадений. Ним виявився 50-річний житель сусіднього села. Чоловіка відвідали за місцем проживання та запросили до поліції для дачі показів. З його слів стало відомо, що він пішки прийшов до селища в лікарню, вертатися назад пішки було важко, тож коли він побачив велосипед у дворі, де нікого не було, він його викрав і поїхав на ньому додому. Родичам сказав, що велосипед йому дала знайома.

За даним фактом Корсунь-Шевченківським відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині чоловік викрав новенький велосипед, бо хотів сам на ньому їздити.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version