НовиниЧеркащинаНа Черкащині чоловік викрав велосипед, щоб поїхати додому

На Черкащині чоловік викрав велосипед, щоб поїхати додому

-

- Advertisment -

Правоохоронці відшукали чоловіка, який вкрав велосипед у пенсіонера. Ним виявився 50-річний житель Корсунь-Шевченківського району. Своїми діями чоловік наніс потерпілому збитків на суму понад 1000 гривень. Відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення від 59-річного жителя району про крадіжку. Потерпілий розповів правоохоронцям, що у нього невідома особа викрала велосипед, який стояв у дворі його домоволодіння. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Проведеними заходами правоохоронці встановили свідків, які бачили невідомого, що крутився біля двору потерпілого, а потім рухався на транспортному засобі, схожому на викрадений. Ним виявився 50-річний житель сусіднього села. Чоловіка відвідали за місцем проживання та запросили до поліції для дачі показів. З його слів стало відомо, що він пішки прийшов до селища в лікарню, вертатися назад пішки було важко, тож коли він побачив велосипед у дворі, де нікого не було, він його викрав і поїхав на ньому додому. Родичам сказав, що велосипед йому дала знайома.

За даним фактом Корсунь-Шевченківським відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині чоловік викрав новенький велосипед, бо хотів сам на ньому їздити.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Де святити паску: список храмів ПЦУ в Черкасах

Перелік храмів ПЦУ, де можна освятити Великодні кошики, опублікували на сторінці Капеланської служби Черкаської ТрО.  Свято-Троїцький кафедральний собор...

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x