НовиниКриміналНа Черкащині чоловік убив свого колегу через невиплачену за...

На Черкащині чоловік убив свого колегу через невиплачену за роботу гроші

-

- Advertisment -

У селі Демки Драбівського району трапилась трагедія. У підвалі одного із місцевих підприємств знайшли мертвим чоловіка з Києва.

Правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві. Зараз слідчі розглядають кримінальне провадження, інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

2 лютого забила на сполох дружина киянина, бо чоловік, як обіцяв 31 січня, не повернувся додому і не відповідає на телефонні дзвінки. Вона повідомила про це поліцію.

Правоохоронці виїхали за місцем роботи чоловіка. Почали опитувати працівників та перевіряти приміщення. Під час огляду у підвалі й знайшли тіло зі слідами насильницької смерті.

Тоді з’ясувалося, що напередодні між двома працівниками виник конфлікт. Посварилися через гроші, які 35-річний різнороб вимагав за виконану роботу. Раптово чоловік схопив сокиру та розкроїв обухом голову 62-річному потерпілому. Після чого переніс тіло до підвального приміщення.

У скоєному правопорушник зізнався. Речові докази з місця події слідчі вилучили. Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України.

На даний час Золотоніським районним відділом поліції відділом поліцейської діяльності № 1 відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва місцевої прокуратури зловмиснику оголошено про підозру та вирішується питання про обрання порушнику міри запобіжного заходу.

Слідство за даним фактом триває.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині вантажівка на смерть збила юнака.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянська громада проведе в останню путь загиблого сержанта

Загиблого захисника Андрія Гнатова проведуть в останню путь у Смілі. Про це повідомляє пресслужба Смілянської міської ради. Андрій Гнатів був...

Черкаські патрульні повернули додому дівчину, яка загубилася

Нещодавно на лінію екстреного виклику 102 звернулася занепокоєна мати, повідомивши, що її донька пішла з дому й не повернулася....

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x