НовиниЧеркащинаНа Черкащині чоловік пограбував крамницю

На Черкащині чоловік пограбував крамницю

-

- Advertisment -

До працівників Золотоніського відділку поліції надійшло повідомлення про пограбування однієї з місцевих крамниць. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Черкаській області.

Продавчиня магазину розповіла, що на прилавок поклала 800 гривень и накрила їх накладною. До крамниці зайшов покупець та попросив подати пиво. Поки жінка подавала пляшку, то не помітила, як відвідувач викрав гроші. Коли ж втрату все таки виявили, продавчиня побігла за крадієм і встигла вихопити в нього з рук сто гривень. потім викликала поліцію.

Правоохоронці затримали підозрюваного. Ним виявився 28-річний раніше судимий місцевий житель. Чоловік зізнався у скоєному, при затриманні мав із собою 348 гривень. за словами зловмисника, решту коштів він встиг витратити.

За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанина судитимуть за пограбування сусідки.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Золотонісця підозрюють у вчинені розпусних дій щодо 13-річної дівчини

Раніше судимому за корисливі злочини 28-річному жителю Золотоніського району повідомили про підозру за фактом розбещення малолітньої особи. Про це...

Черкаська спортивна школа виборола низку нагород на чемпіонаті з гімнастики

Вихованці черкаської спортивної школи вибороли низку нагород на чемпіонаті з гімнастики, який відбувся 27 квітня в місті Олександрія. Про...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x