додому Новини Черкащина На Черкащині чоловік обікрав будинок односельчанина

На Черкащині чоловік обікрав будинок односельчанина

0

У селі на Городищині чоловік викрав із будинку програвач, телевізор та особисті речі. Правоохоронці відшукали правопорушника та вилучили речові докази. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Черкаській області.

До Городищенського відділення поліції звернувся 59-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що невідома особа пошкодила його двері до будинку та здійснила крадіжку.

Проводячи відпрацювання прилеглої території, оперативні співробітники поспілкувались з місцевими жителями, від яких дізнались, що до вчинення крадіжки може бути причетний раніше судимий 37-річний місцевий житель, який веде аморальний спосіб життя. Правоохоронці вирішили перевірити отриману інформацію, яка знайшла своє підтвердження. За місцем проживання вказаної особи, поліцейські виявили викрадені речі у заявника.

Речові докази вилучено. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині затримали домушника.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version